Therapeut(en)

Anouk de Vos

In 2012  ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Werken in de praktijk heeft veel nieuwe ervaringen en leerzame momenten met zich mee gebracht. Hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een bedachtzame en enthousiaste therapeut. Ik werk doelgericht en planmatig,  maar wijk niet voor eventuele aanpassingen in het plan wanneer dit voordeliger lijkt voor de patiënt.

Naast werken als reguliere oefentherapeut heb ik ervaring op kunnen doen als activiteitenbegeleidster van mensen met (niet) aangeboren hersenletsel. Ik kan hiervan veel toepassen als oefentherapeut. Het meest relevante is dat ik nu bijna moeiteloos kan communiceren met mensen waarbij dat niet meer vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld mensen met spasme of afasie.
Daarnaast heb ik in de ouderenzorg gewerkt. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is dat ouderen en thuiszittende mensen in beweging blijven, voor henzelf en voor de verzorgende! In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het trainen van ouderen met lichamelijke klachten.

Anouk_de_Vos

Neem contact op!

SAM_2231